Ето какво трябва да знаете за аспирина.Аспирин – никое лекарство не е достигнало толкова

...
Ето какво трябва да знаете за аспирина.Аспирин – никое лекарство не е достигнало толкова
Коментари Харесай

Никога не приемайте аспирин на гладен стомах!


Ето какво би трябвало да знаете за  аспирин а.

Аспирин  – никое  лекарство  не е достигнало толкоз висок международен авторитет като него. Той служи надали не за всичко. В какво се състои тайната на това  хапче ?

Известно е, че  аспирин ът действа  обезболяващо  и намалява температурата. Той предотвратява слепването на частиците, подпомагащи съсирването на кръвта.

Това е причина за доста положителния резултат на  аспирин а при  инфаркт и, тромбози и други сърдечно съдови  болести .

Според някои учени постоянното му взимане, само че не повече от пет пъти седмично, понижава неколкократно риска от  инфаркт . Сериозен проблем обаче са вторичните резултати, които съпровождат лекуването – увреждане на стомаха, гадене, звук в ушите.

Затова с  аспирин а, както и с всяко друго  лекарство  не би трябвало да се прекалява, нито да му се приписват чудодейни свойства.

При по-дългата му приложимост консултацията с доктор е наложителна.

Аспирин ът действа  обезболяващо  и намалява температурата

Ето някои на практика потребни обстоятелства за  аспирин а:

– Ацетилсалициловата киселина нервира лигавицата на стомаха и червата и не се предписва при увреждане на стомашно-чревния път. В този случай се предлага натриев салицилат – разтворима сол на салициловата киселина, която може да се инжектира.

– Разтворимите форми на  аспирин  притежават алкална субстанция, която понижава дразнещия резултат.

–  Аспирин  не се приема на гладно!

– Кофеинът покачва абсорбирането на  аспирин а и в случаите на мигрена засилва  обезболяващо то деяние. Тук казусът е в дразненето на стомашната лигавица и вероятните вторични резултати като безпокойство и бодърствуване.

– Ацетилсалициловата киселина в огромната си част се отделя посредством бъбреците. Затова хората с бъбречна непълнота би трябвало да бъдат доста внимателни. / lekuva.net
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР